KRC Genk verdiende het niet om te winnen, wij waren beter

"KRC Genk verdiende het niet om te winnen, wij waren beter"

30-04-2021 23:16
27

Na een gekke tweede helft heeft Royal Antwerp FC de zege uit handen gegeven tegen KRC Genk en verloor het met 2-3. Dat zorgde zichtbaar voor flink wat teleurstelling bij Antwerp. Ook bij Birger Verstraete.

Antwerp kwam op achterstand tegen Genk, maar vocht zich terug in de partij en kwam zelfs op voorsprong. Toch gaf het de zege en zelfs een gelijkspel nog uit handen, tot de grote ergernis van Verstraete. "Genk verdiende niet om hier te winnen", gaf hij aan bij Eleven Sports.

"Wij waren beter vandaag. We komen terug tot 2-1 en lijken de match helemaal in handen te hebben. We hebben het nadien kinderlijk weggegeven", aldus de middenvelder van Antwerp. "Ik kan mijn ontgoocheling niet wegsteken."

Antwerp leek nochtans op weg naar winst, maar gaf Genk toch de kans om zich terug in de partij te vechten. "Of we bewust inzakten na de 2-1? Neen, dat was niet bewust. We hadden alles controle, en zij scoren twee keer uit het niets", klonk het.

Door de nederlaag zakt Antwerp naar een derde plek in de stand en kan het nog naar de vierde plaats zakken als RSC Anderlecht de drie punten pakt tegen Club Brugge.