Lukaku geeft Antwerp-titel op en doet zijn beklag over de Play-Offs

Lukaku geeft Antwerp-titel op en doet zijn beklag over de Play-Offs

30-04-2021 21:16
18

De Champions' Play-Offs zijn van start gegaan en het wordt nog uitkijken wie dit seizoen de titel zal pakken. Club Brugge wordt gezien als dé favoriet, maar ook de drie overige ploegen kunnen het nog halen. Al gelooft Jordan Lukaku er niet helemaal meer in.

Volgens de verdediger van Royal Antwerp FC is de voorsprong van Club Brugge té groot (Blauw-Zwart heeft een voorsprong van acht punten, red.) en maakt Antwerp dan ook geen kans meer op de titel. "In principe heeft Club Brugge de kloof geslagen en is de titel buiten bereik", geeft hij aan bij RTBF.

Al wil Lukaku uiteraard nog blijven overtuigen in de Play-Offs en hoopt hij met Antwerp nog flink wat punten te sprokkelen. "Onze job is om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en dan zien we wel waar ons dat brengt", klinkt het.

In die Play-Offs dreigt het nog heel spannend te gaan worden voor de overige plekken, met drie ploegen die op een zakdoek van elkaar staan. Al is dat niet naar de zin van Lukaku, die geen fan is van het systeem. "Ik heb liever een competitie die regelmaat en het werk van een heel seizoen beloont. Dit format bevoordeelt ploegen die hun seizoen missen", besluit hij.