Alles of niets voor Waasland-Beveren: Als we niet winnen, verdienen we 1A niet

Alles of niets voor Waasland-Beveren: "Als we niet winnen, verdienen we 1A niet"

30-04-2021 18:45
11

Zaterdagavond staat het eerste barrageduel tussen Seraing en Waasland-Beveren op het programma. Waasland-Beveren-coach Nicky Hayen blikt vooruit op de partij.

Waasland-Beveren werpt zich steeds meer op als dé ontsnappingskoning van de Jupiler Pro League. Ook dit seizoen wist het zich pas op het nippertje te redden, al is behoud nog niet helemaal zeker. Zo zal de club zich eerst nog voorbij Seraing moeten knokken om zichzelf te verzekeren van een plekje in 1A.

"Het was een mentaal zwaar seizoen", vertelt Hayen aan Het Nieuwsblad. "Deze groep is al tien keer gevallen en elf keer opgestaan. Deze groep heeft al zoveel veerkracht getoond. Nu is het zaak om dat nog één keer te brengen in de laatste twee wedstrijden", aldus Hayen.

De belangen zijn groot. Tegen Seraing zal er met het mes op de keel worden gespeeld. "We zijn de favoriet, dat weten we. Als we niet van Seraing winnen verdienen we onze plek in 1A niet, zo simpel is het. Daarom dat we ook op afzondering trekken, we willen niets aan het toeval overlaten", besluit Hayen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie