La Gazzetta dello Sport: ‘Napoli plant eerste bod voor De Ketelaere’

La Gazzetta dello Sport: ‘Napoli plant eerste bod voor De Ketelaere’

30-04-2021 18:00
11

Charles De Ketelaere heeft er een knap seizoen opzitten en dat is ook de Europese top niet ontgaan. Club Brugge mag zich dan ook opmaken voor een heleboel interesse in zijn 20-jarig goudhaantje. Napoli lijkt de eerste die zijn kans waagt, de Italianen bereiden een eerste bod voor.

Het doorgaans uitstekend ingelichte La Gazzetta dello Sport weet dat de Italiaanse topclub een eerste bod voor de diensten van De Ketelaere plant. Volgens het nieuwsmedium zou het gaan om een bedrag van tien miljoen euro.

Het lijkt weinig waarschijnlijk dat Club Brugge akkoord zal gaan met dat bedrag. Club wil het toptalent graag in Brugge houden en zou dan ook enkel en alleen rond de tafel zitten bij een absoluut topbedrag. Daar lijkt de tien miljoen euro van Napoli voorlopig nog heel erg ver van verwijderd.

Club mag zich echter opmaken voor een hete transferzomer. Zo toonden al een heleboel clubs interesse in De Ketelaere. Eens de topclubs tegen elkaar opbieden kan het snel gaan. De Ketelaere heeft nog een contract tot 2023 bij Club Brugge.