Blessin spreekt over toekomstige transfer: “In het voetbal ben je nooit zeker”

Blessin spreekt over toekomstige transfer: “In het voetbal ben je nooit zeker”

30-04-2021 14:34
5

Alexander Blessin wordt al een tijdje in verband gebracht met een stap hogerop. De coach maakt dit seizoen veel indruk in de Jupiler Pro League. Tegenover Het Nieuwsblad speekt Blessin over de interesse.

Onder mee Sheffield United werd al genoemd. “Je moet niet altijd geloven wat er verteld wordt. Soms klopt er iets, soms zijn het maar geruchten. De concentratie ligt nu volledig op de play-offs. En nog iets: ik lig hier nog één jaar onder contract.”

Blessin denkt al aan volgend seizoen. “Sinds januari bouw ik al met CEO Gauthier Ganaye aan de ploeg voor volgend seizoen. Dat doe ik niet zomaar. We zoeken vervangers voor het geval dat Theate vertrekt, of Hendry, of Sakala. Ik werk hier héél graag. En concrete aanbiedingen waren er tot nu toe nog niet.”

“Je kan jezelf verbranden als je plots een stap hogerop zet zonder daarover goed na te denken. Waarom niet bevestigen met Oostende? Het tweede jaar is moeilijker, dus misschien kan ik hier nog veel beter worden. Ik heb er helemaal geen probleem mee om te blijven. Maar in het voetbal ben je nooit zeker”, aldus Blessin.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie