Koeman fileert vierde official na rode kaart: 'Als hij ster van avond wil zijn...'

Koeman fileert vierde official na rode kaart: 'Als hij ster van avond wil zijn...'

30-04-2021 08:01
1

Ronald Koeman en zijn FC Barcelona kregen donderdagavond een flinke tik op de neus van Granada. In het eigen Camp Nou werd er met 1-2 verloren, waardoor de spanning in de Primera División om te snijden is. Koeman werd met een rode kaart weggestuurd, maar daar begrijpt de Nederlander helemaal niets van.

Koeman zou wat geroepen hebben richting de arbitrage, waarna scheidsrechter Pablo Gonzáles Fuertes hem met een rode kaart naar de tribune stuurde. "Ik snap er niets van", wordt Koeman na de wedstrijd geciteerd door Diario AS. "Ik zou de vierde official beledigd hebben, maar ik heb helemaal niets gezegd over de vierde official. Ik heb hem niet beledigd. Het is ongelooflijk dat ik een rode kaart krijg, maar als hij de ster van de avond wil zijn..."

Koeman geeft duidelijk aan dat de vierde official geen respect toonde in zijn richting. "Ik weet niet wat ze op gaan schrijven", doelt de Nederlander op de verklaringen van de arbitrage. "Als ze dingen opschrijven die ik niet heb gezegd, moet ik iets doen. Er waren een aantal toneelstukjes op het veld en hij (de vierde official, red.) reageerde op een respectloze manier naar me", vervolgt Koeman zijn tirade. "Nogmaals, ik snap het niet."