Jordan Lukaku in Q&A over favoriete club: Vandaar mijn voorliefde voor die ploeg

Jordan Lukaku in Q&A over favoriete club: "Vandaar mijn voorliefde voor die ploeg"

29-04-2021 19:00 Laatste update: 19:04

Jordan Lukaku is niet enkel actief op de linksachter bij Royal Antwerp FC, maar ook op Instagram. Hij nam de Instagram-pagina van Soccerbible tijdelijk over en beantwoordde enkele vragen van fans. Daarin showde hij zijn sneakercollectie en sprak hij over zijn favoriete voetbalclub.

In een Q&A op Instagram beantwoordde Jordan Lukaku enkele vragen van fans. Toen hem gevraagd werd welke zijn favoriete club was in zijn jeugdjaren, antwoordde Lukaku dat dat Arsenal was. "Ik was gek van de nationale ploeg die het WK won in 1998, veel van die spelers speelden in die periode bij Arsenal, vandaar mijn voorliefde voor die ploeg." 

Assist op Romelu
Jordan Lukaku deed ook zijn favoriete moment als voetballer uit de doeken. Zijn Rode Duivels-debuut en ook zijn tweede wedstrijd voor de nationale ploeg waren voor hem het speciaalst. In die tweede wedstrijd, tegen Portugal, gaf Jordan een een assist aan zijn oudere broer Romelu. "Die tien seconden dat we samen konden vieren op het veld, waren magisch", zei de jongste Lukaku trots.

Meer dan 100 paar sneakers
Lukaku vertelde in de Q&A ook over een overstap naar Newcastle die niet doorging vanwege knieproblemen. Verder toonde de Antwerp-speler zijn impressionante sneakercollectie, die uit meer dan 100 paar schoenen bestaat.