Afscheid in mineur dreigt voor Vranckx: Iedereen vindt dat bizar, toch?

Afscheid in mineur dreigt voor Vranckx: "Iedereen vindt dat bizar, toch?"

29-04-2021 12:45
4

Aster Vranckx speelt volgend seizoen bij Wolfsburg, maar werkt eerst nog de Play-Offs af met KV Mechelen. De vraag is wel of hij daar veel zal spelen. Vranckx zit op een zijspoor.

Sinds zijn transfer naar Wolfsburg speelt Vranckx nog maar weinig mee bij KV Mechelen. "Iedereen vindt dat wat bizar, toch?", aldus Vranckx bij Het Laatste Nieuws. "Ik probeer het zo te bekijken: de coach wil ook richting volgend jaar zijn ploeg kneden, en ik maak daar geen deel meer van uit. Dat zal wel meespelen."

Vranckx dreigt zo langs de achterdeur te vertrekken. "Bon, ik wil er niet over klagen. Anderzijds moet ik eerlijk toegeven: ik heb het er moeilijk mee en ben teleurgesteld over hoe het nu loopt. Ik heb een mindere periode achter de rug. Dat ik weinig speel, vind ik bijzonder jammer. De irritaties en frustraties borrelen wel eens op - dat is logisch. Élke voetballer wil altijd spelen, hé. 't Is zaak om rustig te blijven."

Ondanks dat statuut van bankzitter is het zelfvertrouwen van Vranckx overigens niet aangetast. In hetzelfde interview geeft hij aan dat hij volgend seizoen al een basisplaats wil veroveren bij Wolfsburg en daar het vertrouwen voelt van het bestuur.