Vreven haalt uit naar ex-voorzitter: Spierballengerol, of pestgedrag

Vreven haalt uit naar ex-voorzitter: "Spierballengerol, of pestgedrag"

29-04-2021 13:30 Laatste update: 13:31
4

Stijn Vreven is geen coach meer bij de Slowaakse club AS Trencin. Vreven vertelt in Het Belang Van Limburg dat hij die beslissing onterecht vindt. Hij noemt het zelfs pestgedrag.

"Het is een beetje belachelijk om een trainer aan de kant te schuiven op vier speeldagen van het einde van de competitie, op een moment waarop we niets meer te winnen of verliezen hebben", legt hij daar uit. Mijn gevoel zegt dat het om spierballengerol gaat van de eigenaar (de Nederlander Tscheu La Ling, nvdr.). Of pestgedrag, zo kan je het ook noemen."

Vreven gaf eerder aan dat hij zijn contract bij Trencin niet zou verlengen. "Ik had eerder aangegeven dat ik niet bij Trencin zou blijven. Dat is wellicht in het verkeerde keelgat geschoten. De laatste weken was er totaal geen contact meer met de eigenaar. Nu, ik blijf er vrij rustig onder. Dat was bij mijn vorige ontslagen wel anders."

Vreven staat momenteel op een verdienstelijke zesde plaats met Trencin. Hij trainde eerder onder meer al Lommel, Waasland-Beveren en Lokeren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie