Ik vind hen net iets minder sterk dan vorige jaren. Geen Wesley, geen Dennis

"Ik vind hen net iets minder sterk dan vorige jaren. Geen Wesley, geen Dennis"

28-04-2021 16:25
7

Vrijdagavond gaan de Champions Play Off van start. Daarin nemen KRC Genk en Royal ANtwerp FC het tegen elkaar op in het openingsduel. De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen was ook een rechtstreeks duel tussen beide teams. Toen scoorde Dylan Batubinsika het winnende doelpunt en hij is klaar voor mee.

17 april, de laatste speeldag van de reguliere competitie, staat het gelijk tussen Royal Antwerp en KRC Genk. De thuisploeg haalde toen een 0-2 achterstand op. In de laatste minuten van de wedstrijd scoort verdediger Batubinsika het winnende doelpunt en verzekert Antwerp zich zo van de tweede plaats. De Fransman heeft sindsdien veel vertrouwen getankt.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws kijkt de verdediger uit naar de Play Offs en hoopt zelfs nog op het kampioenschap. "Ik geloof heel hard in de titel. Stel je maar eens voor: wij winnen de eerste twee matchen, zij verliezen ze. Dan staan we op twee punten, met een rechtstreeks duel voor de boeg... Het zou zomaar kunnen. Ok. Club Brugge. Zij zijn ‘the real deal’. Dat voel je als je tegen hen speelt. Maar ik vind hen net iets minder sterk dan vorige jaren. Geen Wesley meer, geen Dennis,... Al staan ze niet toevallig ruim op kop", vertelt Batubinsika over Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

Wat het verschil is tussen Antwerp en zijn drie rechtstreekse concurrenten is voor Batubinsika duidelijk. "Wij hebben iets extra’s. Onze teamspirit. Wij hebben het meeste karakter van de vier. Dat moeten we uitbuiten", aldus de Fransman.