Einde seizoen dreigt voor Haroun, ook terugkeer Gélin zal niet voor meteen zijn

Einde seizoen dreigt voor Haroun, ook terugkeer Gélin zal niet voor meteen zijn

Gepubliceerd: woensdag 28 april 2021 om 14:44wo 28-04-2021 om 14:44

Laatste update: woensdag 28 april 2021 om 14:53wo 28-04-2021 om 14:53

Royal Antwerp FC heeft heel wat meegemaakt de voorbije dagen, waardoor een mens haast zou vergeten dat er vrijdagavond gewoon gevoetbald moet worden. Het gaat bovendien niet om zomaar een wedstrijd, maar wel om de start van Play-Off 1 tegen KRC Genk. Jérémy Gélin en Faris Haroun zullen al zeker niet van de partij zijn.

Beide spelers sukkelen al even met een kwaaltje en zijn daar voorlopig allerminst van hersteld. Frank Vercauteren was formeel op zijn persbabbel: op zowel Gélin als Haroun hoeft Antwerp niet te rekenen in de aanvangsfase van Play-Off 1. De trainer zette de deur wel op een kier voor een terugkeer richting het einde van de nacompetitie, maar de vraag luidt of de teerling dan al niet geworpen zal zijn.

Vooral het gemis van Haroun zal Antwerp zwaar vallen. In de huidige kern is de controlerende middenvelder de langstdienende speler op de Bosuil, wat hem niet toevallig de aanvoerdersband heeft opgeleverd. Verdediger Gélin schipperde dan weer tussen basis en bank. Onder Vercauteren kwam hij wel steeds minder aan spelen toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal de afwezigheid van Haroun Antwerp één of meerdere plaatsen kosten in de eindafrekening?

Ja
62%
Nee
38%
(98 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws