Leko zet sterk begin voort en wint ook tweede partij overtuigend met Shanghai Port

28-04-2021 13:53
1

Veel beter kon Ivan Leko zijn seizoen niet beginnen bij Shanghai Port. In de eerste partij werd er nog met overtuigende 1-6 cijfers gewonnen. Enkele dagen later is Leko er opnieuw in geslaagd om de overwinning te boeken: 3-1 tegen Beijing Guoan.

Leko kan bij Shanghai Port met Ricardo Lopes, Marko Arnautovic, Oscar en Aaron Mooy over enkele sterke 'buitenlanders' beschikken en ook tegen Beijing Guoan waren zijn weer de uitblinkers. Na amper vier minuten stond Leko al op een 2-0 voorsprong na doelpunten van Ricardo Lopes.

De winst leek dan ook al zo goed als binnen, al maakte Beijing Guoan-smaakmaker Jonathan Vieira het wel nog spannend door de aansluitingstreffer te scoren. In een spannende twee helft kregen beide clubs nog enkele goede kansen, maar was het Leko die kon vieren. Hij zag Wenjun Lue de beslissende 3-1 in doel koppen.

Leko blijft door de winst samen met Shanghai Port op de eerste plek in Groep B van de Chinese Super League staan. Op 5 mei volgt een uitwedstrijd tegen burenclub Shanghai Shenhua.