Dan toch geen Ganaye voor Antwerp? Ik voel me goed in dit project

Dan toch geen Ganaye voor Antwerp? "Ik voel me goed in dit project"

28-04-2021 13:40
1

Royal Antwerp FC lijkt klaar om afscheid te nemen van Luciano D'Onofrio en zoekt naar een opvolger voor de technisch directeur. Gauthier Ganaye is één van de kanshebbers om D'Onofrio op te volgen, al is het nog maar de vraag of hij dat ook ziet zitten.

Op de vraag of hij werd benaderd door Antwerp bleef Ganaye nog op de vlakte, al wou hij het nieuws ook niet ontkennen. "In dit milieu worden mensen altijd benaderd", klonk het tegenover Sport/Voetbalmagazine.

De kans dat Ganaye ook voor een stap richting Antwerp kiest, lijkt echter kleiner met de dag te worden. "Ik voel me vandaag goed in dit project", geeft Ganaye aan. Hij is namelijk bijzonder fel betrokken bij de dagdagelijkse werking van KVO "In welke Belgische topclub zou men me de kans geven om te werken zoals ik het wil, zoals ik dat hier kan", vraagt hij zich af.

Ganaye weglokken bij Pacific Media Group lijkt onbegonnen werk te worden voor Antwerp, dat nog andere namen op het lijstje heeft staan. Zo wordt ook voormalig sportief directeur Olivier Renard genoemd als één van de kandidaten om D'Onofrio op te volgen.