Vader Noa Lang eerlijk over transfer: “Dat kan hij Club Brugge niet beloven”

Vader Noa Lang eerlijk over transfer: “Dat kan hij Club Brugge niet beloven”

28-04-2021 09:26 Laatste update: 09:29
10

Noa Lang speelt de pannen van het dak blij Club Brugge. De Nederlandse buitenspeler staat dan ook op de radar bij verschillende Europese clubs. De vader en mentor van Noa Lang, Jeffrey, gaf tegenover Het Laatste Nieuws meer informatie over de toekomst.

Lang kan wel eens snel een toptransfer gaan maken. "Noa heeft het hartstikke naar zijn zin, maar hij kan niet in de toekomst kijken. Je weet niet of er iets moois komt... en of het ooit nog zal terugkomen (grijnst). Hij wil ook gewoon eerlijk zijn, niet als leugenaar bestempeld worden. De lat ligt superhoog en we weten wat hij kan. Het liefst zou Noa nog een jaar in Brugge blijven, maar dat wil hij niemand beloven.”

Zelf focust Noa Lang zich nog op de Play-Offs met Club Brugge. Blauw-Zwart staat dan wel een straatlengte voor op de concurrentie, maar ook daar wil de Nederlander knallen. “We hadden het er nog over vorig weekend. 'Ik wil niets horen en eerst die play-offs slopen, pa', zei Noa tijdens het rennen. Hij heeft al veel laten zien, maar is vastberaden om het nu ook nog goed af te ronden.”