Basisplaats voor Refaelov tegen KRC Genk? ‘Antwerp heeft niets laten weten’

Basisplaats voor Refaelov tegen KRC Genk? ‘Antwerp heeft niets laten weten’

28-04-2021 07:00 Laatste update: 29-04-2021 08:44
35

Lior Refaelov heeft zijn transfer naar RSC Anderlecht al aangekondigd. De kans zit erin dat de middenvelder niet meer speelt bij Antwerp, maar Het Nieuwsblad meldt dat coach Frank Vercauteren hem nog gewoon wil opstellen.

Refaelov trainde daags na zijn transferbericht gewoon mee met de A-kern van The Great Old. Hij zou nog geen duidelijkheid hebben gekregen van de club, maar het ziet er naar uit dat hij nog altijd zal mogen blijven meetrainen met de A-kern. De kans zit er dus ook in dat hij nog zal spelen.

Vercauteren had naar verluidt een kort gesprek met Refaelov. Net zoals de T1 van Antwerp willen de spelers ook nog steeds dat Refaelov speelt. De Israëliër was de afgelopen weken dan ook in bloedvorm voor The Great Old. Voorlopig lijkt er aldus nog geen vuiltje aan de lucht voor Refaelov.

Update: Het ziet er naar uit dat Lior Refaelov gewoon in de basis zal starten bij Antwerp tegen KRC Genk, dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens de krant heeft Antwerp niet laten weten dat hij niet inzetbaar is. Frank Vercauteren hield zich nog afzijdig tijdens de persbabbel, maar Refaelov was gewoon aanwezig tijdens de tactische training richting de PO1-topper tegen KRC Genk. Vercauteren integreerde hem ook in zijn basiself.