Arsenal-eigenaar fluit Spotify-miljardair alvast terug: 'Geen enkel clubaandeel'

Arsenal-eigenaar fluit Spotify-miljardair alvast terug: 'Geen enkel clubaandeel'

27-04-2021 21:25
1

Arsenal-eigenaar Stan Kroenke heeft gereageerd op de overnamegeruchten rondom The Gunners. De Zweedse Spotify-oprichter Daniel Ek zou een bod van 1,8 miljard euro voorbereiden en clubiconen Dennis Bergkamp, Thierry Henry en Patrick Vieira moeten volgens de berichtgeving ook een rol gaan spelen bij het 'nieuwe' Arsenal.

Zover zal het voorlopig echter niet komen, heeft Kroenke via zijn bedrijf Kroenke Sports & Entertainment laten weten. 'We hebben de afgelopen dagen kennisgenomen van mediaspeculatie over een potentiële overname van Arsenal', aldus de 73-jarige Amerikaan, die alvast aankondigt dat hij niet in zal gaan op officiële aanbiedingen, mochten die er inderdaad komen. 'Wij blijven ons voor honderd procent inzetten voor Arsenal en we gaan geen enkel clubaandeel verkopen.'

Kroenke stapte in 2008 in bij The Gunners. Deze maand kwam hij zwaar onder vuur te liggen, nadat duidelijk werd dat Arsenal mee wilde doen aan de Super League. De fans gingen de straat op en eisten zijn vertrek, maar Kroenke wil dus van geen wijken weten.