Drukke zomer voor Antwerp op komst: 'Vraagtekens achter naam van 10(!) spelers'

Drukke zomer voor Antwerp op komst: 'Vraagtekens achter naam van 10(!) spelers'

27-04-2021 20:45 Laatste update: 20:46
8

Royal Antwerp FC ziet met Lior Refaelov komende zomer een belangrijke pion vertrekken, maar hij lijkt niet de enige te gaan worden. The Great Old staat voor een bijzonder drukke zomer, met flink wat mogelijke vertrekkers.

Bij Antwerp lijkt Luciano D'Onofrio aan zijn laatste dagen bij de club bezig en moet er dus gezocht worden naar een opvolger. Wie dat wordt, is nog niet duidelijk. Maar die opvolger lijkt wel flink wat werk voor de boeg te gaan hebben. Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat er heel wat spelers kunnen of op het punt staan om te vertrekken.

Zo is het nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met Dieumerci Mbokani, die een aflopend contract heeft. De Congolees blijft belangrijk en onderhandelt met The Great Old over een verlengd contract, maar ook RSC Anderlecht toont interesse.

Daarnaast heeft Antwerp met Maxime Le Marchand, Jérémy Gélin, Jordan Lukaku, Felipe Avenatti en Ortwin De Wolf nog flink wat huurlingen die de club in principe kunnen verlaten. Al kan Antwerp bij die laatste drie nog een aankoopoptie lichten.

Antwerp dreigt op die manier dus maar liefst zes spelers te zien vertrekken en zal die ook moeten vervangen. De kans is dus niet onbestaande dat er spelers worden verkocht om geld in het laatje te brengen. Daarvoor worden Aurélio Buta, Abdoulaye Seck, Martin Hongla en Didier Lamkel Zé naar voren geschoven. Met vraagtekens achter de naam van maar liefst tien spelers is er dus nog heel wat werk voor de boeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie