Makelaar Refaelov onthult pijnlijke details: 'Antwerp bood meer, maar te laat'

Makelaar Refaelov onthult pijnlijke details: 'Antwerp bood meer, maar te laat'

Gepubliceerd: dinsdag 27 april 2021 om 19:04di 27-04-2021 om 19:04

Laatste update: dinsdag 27 april 2021 om 19:05di 27-04-2021 om 19:05

Lior Refaelov zal volgend seizoen in het shirt van RSC Anderlecht spelen en verlaat daarmee Royal Antwerp FC. Hij had een aflopend contract bij The Great Old en kon dat ook verlengen, maar koos voor paars-wit. Intussen zijn er enkele opvallende details gelekt uit die onderhandelingen.

Bij RAFC sleepten de onderhandelingen al even aan, maar was er nog steeds de intentie om voort te gaan met Refaelov. Ook zijn makelaar Dudu Dahan bevestigt in Het Laatste Nieuws dat er nog een aanbod was van Antwerp. Refaelov ging echter in op het voorstel van Anderlecht.

De Israëliër bleek het getalm van Antwerp beu te zijn en besloot om de gesprekken met Anderlecht op te starten. Er kwam ook snel een mondeling akkoord, wat men ook bij Antwerp te weten kwam. The Great Old besloot om een ultiem voorstel te doen aan Refaelov en zelfs méér bood dan Anderlecht. Refaelov had echter zijn woord gegeven aan paars-wit en kwam daar niet op terug.

Bij Antwerp was men alvast helemaal niet tevreden met de gang van zaken en werd er maandag ook stevig uitgehaald naar Anderlecht. Het moet daarnaast ook vrezen dat Dieumerci Mbokani de club komende zomer verlaat voor Anderlecht, waar hij ook op het verlanglijstje staat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws