OFFICIEEL: Clement en Club Brugge zien figuur uit technische staf vertrekken

OFFICIEEL: Clement en Club Brugge zien figuur uit technische staf vertrekken

27-04-2021 20:30

Ook komende zomer zal Club Brugge weer een personeelsverloop krijgen. Niet alleen bij de spelers, maar ook in de staf. Zo ziet Blauw-Zwart videoanalist John Bessell vertrekken bij de club.

Bessell werd twee jaar geleden weggeplukt uit de hockeywereld, waar hij onder meer videoanalist was van de Red Lions. Hij ging aan de slag bij Club Brugge, maar heeft besloten om de club te verlaten. Dat kondigde hij zelf aan bij Hockey Belgium.

"Deze ervaring was op heel wat vlakken zeer constructief", aldus Bessell. "Ik kreeg de mogelijkheid om me te verbeteren op heel wat vlakken, maar zal de club verlaten", geeft hij aan. Waar de toekomst van Bessell ligt, is nog onduidelijk. Mogelijk keert hij terug naar de hockeywereld of gaat hij een nieuwe uitdaging in de voetbalwereld aan.

Bij Club Brugge heeft men alvast geanticipeerd op het vertrek van Bessell en werd er met Gertjan De Mets een nieuwe videoanalist aangesteld. De voormalige jeugdspeler van de Bruggelingen werd overgenomen van KAA Gent, waar hij ook videoanalist was.