Breaking news

Standard laat in eigen huis laat dure punten liggen tegen KV Mechelen

RSC Anderlecht kijkt weer uit naar de toekomst: 'Binnen drie jaar kampioen'

RSC Anderlecht kijkt weer uit naar de toekomst: 'Binnen drie jaar kampioen'

Gepubliceerd: dinsdag 27 april 2021 om 16:05di 27-04-2021 om 16:05

Laatste update: dinsdag 27 april 2021 om 16:11di 27-04-2021 om 16:11

RSC Anderlecht mag zich na de bekerwinst van KRC Genk opmaken voor Europees voetbal en begint zondag ook aan het avontuur in de Champions' Play-Offs. Gunstige vooruitzichten dus voor paars-wit, die het de laatste jaren moeilijk hadden. De ambitie bij de club is nu opnieuw helemaal aangewakkerd.

De voorbije jaren werd er heel voorzichtig gesproken over een mogelijke titel bij Anderlecht, zeker na de mindere resultaten. Daar lijkt nu toch wat verandering in gekomen te zijn. Bij Anderlecht verbergt men de ambitie dan ook niet, het wil binnenkort weer kampioen worden.

Dat gaf onder meer Marc Coucke aan in de 'Cooke en Verhulst'-show op Play 4. "Ik denk dat de kloof met Club Brugge groot is, maar we gaan er alles aan doen om het volgend jaar toch al iets spannender te maken", aldus de eigenaar van paars-wit. Coucke zelf wilde nog geen tijdperiode op een volgende titel plakken. Dat zit anders bij voorzitter Wouter Vandenhaute, weet Coucke. "Ik heb Wouter Vandenhaute vorige week horen zeggen 'binnen de drie jaar', dus ik wens hem daar alle succes toe en ga hem daar maximaal in steunen."

De toekomst ziet er volgens veel mensen bij de club alvast bijzonder goed uit. Ook voor Coucke, die na maanden windstilte weer over voetbal spreekt. "Volgend jaar al met een (ex-)Gouden Schoen terug Europa in ... we zijn Anderlecht weer op een niveau aan het brengen dat onze fans en sponsors verdienen", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws