Gosens niet geliefd bij Schalke-fans: 'Zou zeker nadenken over Dortmund-aanbod'

Gosens niet geliefd bij Schalke-fans: 'Zou zeker nadenken over Dortmund-aanbod'

Gepubliceerd: dinsdag 27 april 2021 om 14:14di 27-04-2021 om 14:14

Atalanta-back Robin Gosens staat niet onwelwillend tegenover een move naar Borussia Dortmund. Opvallend is dat Duitse wingback sinds kleins af aan al groot fan is van Schalke 04, de aartsrivaal van Dortmund.

In gesprek met het Duitse persbureau DPA wordt Gosens gevraagd naar een eventuele transfer naar Borussia Dortmund. "Dat is een moeilijke vraag. Wat moet ik zeggen?", houdt de Gosens - die in het verleden al op de proef ging bij Dortmund - zich eerst op de vlakte. "Als er daadwerkelijk een aanbod komt van Dortmund en ze willen dat ik volgend jaar op de linkerflank voor ze speel, dan zou ik er zeker over nadenken."

Vervolgens legt Gosens uit waarom hij niet onwelwillend staat tegenover een transfer naar de aartsrivaal van zijn favoriete club. "Het gaat uiteindelijk om mijn sportieve ambities. Ik heb namelijk de grote droom om ooit in de Bundesliga te spelen."

De voormalig speler van Vitesse, FC Dordrecht en Heracles speelde nog niet in de Bundesliga, al was hij daar twee jaar geleden dichtbij. Gosens zag een transfer naar jeugdliefde Schalke 04 toen op het laatste moment afketsen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws