KRC Genk laat het niet hangen: Groep droomt van Champions League

KRC Genk laat het niet hangen: "Groep droomt van Champions League"

27-04-2021 11:45
5

KRC Genk heeft zondag de Croky Cup gewonnen. Het is dus zeker van Europees voetbal, maar daarmee is de honger van aanvoerder Bryan Heynen nog lang niet gestild.

"Ik vrees geen decompressie", maakt Heynen duidelijk bij Het Belang Van Limburg. "Dit is een jonge groep, die graag droomt van de Champions League. Onze honger is nog niet gestild. Ook het feit dat we in de reguliere competitie alleen tegen Antwerp drie punten pakten, motiveert ons extra. We willen bewijzen dat we onze voet naast elke ploeg kunnen zetten."

Helaas voor Heynen kan hij vrijdag niet meedoen door een schorsing. "Dat wringt, omdat die vijfde gele kaart onterecht was. Anderzijds wil ik van het nadeel een voordeel maken. Ik ga extra verzorging nemen voor de lichte blessure die me enkele weken geleden parten speelde. Zodat ik vanaf volgende week vijf matchen voluit kan gaan."

KRC Genk staat momenteel vierde in het klassement, op liefst tien punten van leider Club Brugge. De achterstand op nummer twee Antwerp is amper twee punten.