Ik verwacht dat Kompany en Refaelov mekaar sterker gaan maken

"Ik verwacht dat Kompany en Refaelov mekaar sterker gaan maken"

27-04-2021 12:15
4

Lior Refaelov zal volgend seizoen voor Anderlecht spelen. Volgens Georges Leekens zal Refaelov zeker een meerwaarde bieden, op maar ook naast het veld.

"Niet enkel als voetballer - hij biedt een meerwaarde, dat heeft hij voldoende bewezen -, maar evengoed als iemand met wie je tactisch kunt pingpongen", geeft Leekens aan bij Het Laatste Nieuws. "Lior denkt mee, reikt oplossingen aan, biedt tegengewicht. Dat was destijds ook al bij Club Brugge het geval, toen Lior minder gelouterd was."

Volgens Leekens zal het niet botsen met coach Vincent Kompany. "Ik ken Vincent erg goed (Leekens werkte met Kompany bij de Rode Duivels, red.), ik weet hoe zijn karakter ineen steekt. Wel, Vincent zal uitstekend met Lior overweg kunnen. Ik verwacht dat ze mekaar sterker zullen maken. En daar vaart iedereen goed bij."

De vraag is wel wat Antwerp nu nog gaat doen met Refaelov in de rest van het seizoen. Eerder verdween Simen Juklerod al van het toneel nadat hij tekende bij KRC Genk. Mogelijk wacht Refaelov nu hetzelfde lot.