Zidane: Hij voelt zich goed, is gelukkig en zal ons nog veel bijbrengen”

Zidane: "Hij voelt zich goed, is gelukkig en zal ons nog veel bijbrengen”

26-04-2021 23:36

Real Madrid neemt het dinsdagavond op in de halve finales van de Champions League tegen Chelsea FC. De Koninklijke liet afgelopen weekend nog twee dure punten liggen in de titelstrijd, maar een lichtpuntje was het wederoptreden van Eden Hazard.

Eden Hazard viel in de competitiewedstrijd tegen Real Betis 13 minuten voor tijd in. Hij toonde enkele van zijn flitsen in die korte tijdspanne en dat bezorgde trainer Zinedine Zidane een goed gevoel over Eden Hazard. In de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Chelsea FC was Zidane opgetogen over het niveau dat Hazard haalde. In de persconferentie aan de vooravond van de halve finale was de Franse trainer dan ook positief. "Ik zie hem niet twijfelen en tegen Betis viel hij goed in”, klonk het bij Zinédine Zidane op de persbabbel. "Het belangrijkste voor hem is dat hij geen last meer heeft van zijn vorige kwetsuren. Hij voelt zich goed, is gelukkig en zal ons nog veel bijbrengen", aldus Zidane over Hazard.

Ook Thibaut Courtois zag een goede invalbeurt van zijn landgenoot bij Real Madrid en ziet het volledig goed komen met Eden Hazard.

Over de wedstrijd zelf was Zidane op zijn hoede voor Chelsea FC, hij verwacht een moeilijke wdetsrijd. Real Madrid zal de beste versie van zichzelf moeten zijn om de wedstrijd te winnen, vertelde Zidane ook.