Ik wil tonen dat ik nog het niveau heb voor de Rode Duivels

"Ik wil tonen dat ik nog het niveau heb voor de Rode Duivels"

26-04-2021 11:45
2

Watford speelt volgend seizoen opnieuw in de Premier League. Christian Kabasele (30) is daar blij mee, want The Championship is een bijzonder zware competitie. Dat geeft hij aan bij RTBF.

De voormalige Rode Duivel heeft dit seizoen afgezien. "Er zijn meer matchen in The Championship. Je speelt er om de drie dagen en het voetbal is niet hetzelfde als in de Premier League. Er wordt veel gevochten en veel teams willen promoveren. Het voelt dan ook goed om twee matchen voor het einde al de promotie af te dwingen. 

De Premier League opent natuurlijk perspectieven voor hem. "Het is mijn doel om terug bij de selectie van de Rode Duivels te geraken. Ik heb dit seizoen altijd gewerkt en ik weet dat ze mij nog altijd volgen. Voor het laatste EK zat ik niet in de preselectie, maar hebben ze me toch nog meegenomen. Ik wil tonen dat ik nog altijd het niveau heb voor de Premier League en de Rode Duivels

Kabasele heeft voorlopig nog maar twee interlands op zijn palmares staan. Op het EK 2016 speelde hij uiteindelijk ook geen enkele minuut.