OFFICIEEL: Anderlecht verwelkomt Colassin terug op training

OFFICIEEL: Anderlecht verwelkomt Colassin terug op training

26-04-2021 08:15 Laatste update: 14:00
11

RSC Anderlecht heeft dit seizoen heel wat huurlingen rondlopen op andere velden. Komende zomer hoopt Peter Verbeke verschillenden onder hen definitief van de hand te doen. Toch is er eentje die nu al terugkeerde naar het Lotto Park, namelijk Antoine Colassin.

Tijdens de winterstop werd er een huurdeal opgezet tussen Anderlecht en Zulte Waregem, maar ook aan de Gaverbeek kon de aanvaller zijn stempel niet drukken. Nu het seizoen van Essevee reeds voorbij is, keerde Colassin volgens Het Nieuwsblad vervroegd terug naar zijn moederclub. Daar mag hij het seizoen vervolledigen.

De kans dat Colassin dit seizoen nog in actie komt voor Anderlecht, lijkt dan weer klein. Toch vond Vincent Kompany het geen probleem dat het jeugdproduct reeds terugkeerde van zijn uitleenbeurt. De krant schrijft bovendien dat Anderlecht de komende weken mogelijk nog enkele huurlingen ziet terugkeren, wanneer bij hun club het seizoen erop zit.

Update: Er bestaat nu geen twijfel meer over, Colassin is terug bij Anderlecht. De club deelde maandag een foto van Colassin op de training van paars-wit. Of hij dit seizoen ook nog uitkomen voor de club, is nog maar de vraag.