Bongonda (Genk) haalt zijn gram: “Er zijn negatieve artikels over mij geschreven

Bongonda (Genk) haalt zijn gram: “Er zijn negatieve artikels over mij geschreven"

26-04-2021 07:45
5

KRC Genk heeft de Beker van België gewonnen na een 1-2 overwinning tegen Standard. Theo Bongonda was één van de absolute smaakmakers. Zelf zorgde de dribbelvaardige flankaanvaller voor het tweede doelpunt. Bongonda was na afloop dan ook door het dolle heen.

Na rust maakte Genk het verschil. "Ik ben blij voor het team. Het is een kinderdroom om te scoren in een bekerfinale. Dit is een beker voor de club, de fans en de spelers. Het is een verdiende overwinning, maar het werd uiteindelijk mogelijk voor ons om te scoren dankzij die grote kerel (Paul Onuachu, red.)", reageerde Bongonda in Het Nieuwsblad.

Zelf kreeg Bongonda de voorbije maanden heel wat over zich heen. "We hebben bij momenten veel kritiek geslikt. Ik op kop. Er zijn behoorlijk wat negatieve artikels over mij verschenen. Wel, op dit ogenblik kan mij dat allemaal gestolen worden. We gaan voluit genieten van deze bekerwinst. Tot dinsdag of woensdag is het feest", aldus de Genk-uitblinker.

Door de bekerzege is Genk nu al zeker van de laatste voorronde van de Europa League. Indien de Limburgers de top twee behalen in Play-Off 1, dan kan het zich zelfs nog plaatsen voor de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie