'Politie aan de deur tijdens luidruchtig feest met Chelsea-drietal'

'Politie aan de deur tijdens luidruchtig feest met Chelsea-drietal'

Gepubliceerd: zondag 25 april 2021 om 13:30zo 25-04-2021 om 13:30

Laatste update: zondag 25 april 2021 om 13:30zo 25-04-2021 om 13:30

The Sun heeft zondag uitgepakt met een smeuïg verhaal over de Chelsea-spelers Ben Chilwell, Mason Mount en Billy Gilmour. De drie kregen tijdens een feest in huiselijke kring bezoek van de politie.

Chelsea plaatste zich op zaterdag 17 april voor de FA Cup-finale, ten koste van Manchester City. Dat werd één dag daarna gevierd in de woning van Chilwell, schrijft The Sun. Volgens de boulevardkrant waren er twee ploeggenoten aanwezig en werd er door de buren geklaagd over geluidsoverlast. De politie kwam de aanwezigen vervolgens waarschuwen. De zaak liep overigens met een sisser af: de Chelsea-profs en de overige feestgangers werden niet officieel beschuldigd van het breken van de COVID-regels en kwamen er met een berisping vanaf.

Het is echter nog maar de vraag hoe bondscoach Gareth Southgate op de onthullingen reageert. Chilwell en Mount maken waarschijnlijk deel uit van de EK-selectie, die van Southgate het advies had gekregen om zich zo gedisciplineerd mogelijk te gedragen in aanloop naar het toernooi. Het is echter niet de eerste keer dat Premier League-spelers het dit soort nieuws de publiciteit halen: eerder deze maand was er een heus COVID-schandaal bij Leicester City.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws