'Club Brugge gaat vol voor Engelse verdediger en biedt hem contract aan'

'Club Brugge gaat vol voor Engelse verdediger en biedt hem contract aan'

24-04-2021 23:02
2

Club Brugge dreigt komende zomer Odilon Kossounou te verliezen en moet dus al zoeken naar vervanging. Die heeft het mogelijk gevonden bij Sheffield Wednesday, waar Osaze Urhoghide voor uitkomt.

De twintigjarige verdediger heeft een aflopend contract bij de Engelse club en kan deze zomer dan ook gratis vertrekken bij de club. Flink wat Engelse clubs tonen interesse in Urhoghide, maar hij kan ook naar het buitenland vertrekken. Club Brugge is één van de ploegen die hem op het lijstje heeft staan.

Sterker nog, volgens Football League World is Club Brugge nog een stapje verder gegaan en heeft het de jonge verdediger zelfs al een contract aangeboden. Blauw-Zwart is echter niet de enige ploeg want ook het Portugese Sporting CP heeft al een poging gewaagd om de verdediger in huis te halen.

Voor Club Brugge wordt het echter nog even wachten op een antwoord. Sheffield Wednesday staat momenteel op een degradatieplek in The Championship, maar kan zich nog verzekeren van behoud. Urhoghide wil ook pas een beslissing nemen over zijn toekomst wanneer er duidelijkheid is over de toekomst van Sheffield Wednesday.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie