Na vertrek bij Club Brugge sukkelt Schrijvers ook bij OHL: Hij voelt zich beter

Na vertrek bij Club Brugge sukkelt Schrijvers ook bij OHL: "Hij voelt zich beter"

Gepubliceerd: zaterdag 24 april 2021 om 22:17za 24-04-2021 om 22:17

Siebe Schrijvers besloot afgelopen winter om Club Brugge te verlaten en speelminuten te vergaren bij Oud-Heverlee Leuven. Dat is echter nog niet volgens plan verlopen en de aanvaller zit voorlopig bijzonder vaak op de bank. Waar is het nu eigenlijk fout gelopen?

Ondanks zijn beslissing om het een stapje lager te proberen heeft Schrijvers het nog steeds bijzonder moeilijk om zich in de ploeg te knokken bij OHL. Twijfels zijn er echter nog niet binnen het kamp van Schrijvers. "Als Siebe op zijn kwaliteiten wordt uitgespeeld, is er geen discussie" zegt spelersmakelaar Nico Vaesen in Krant van West-Vlaanderen. "Dan gaat hij nooit uit de ploeg en is hij een van de betere in België."

Maar bij OHL krijgt hij die kans voorlopig nog niet. Hij stond voorlopig nog maar vijf keer in de basis bij de Leuvenaren. Ook bij OHL wil men Schrijvers nog niet opgeven. "Zij willen op termijn naar de top 6 doorgroeien en het is de bedoeling dat Siebe daar een integraal deel van uitmaakt", zegt Vaesen.

Binnen het kamp Schrijvers beseft men echter ook dat er toch stilaan verandering moet komen, maar is er geloof dat hij nog zal doorbreken. "Hij is graag in Leuven en voelt er zich almaar beter", zegt zijn vader. "Vroeg of laat gaat het wel allemaal in zijn plooi vallen", besluit hij. Bij KRC Genk werd Schrijvers nog bestempeld als een absoluut toptalent en speelde hij uiteindelijk 131 partijen voor de Limburgers. Voor Club Brugge kwam hij 85 keer uit en won hij één keer de titel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws