“Bij Anderlecht zit er altijd wel een mol”

“Bij Anderlecht zit er altijd wel een mol”

Gepubliceerd: zaterdag 24 april 2021 om 14:12za 24-04-2021 om 14:12

Laatste update: zaterdag 24 april 2021 om 15:18za 24-04-2021 om 15:18

Steven Defour was deze week te gast bij MidMid. De middenvelder van KV Mechelen blikte openhartig terug op zijn loopbaan. Hij sprak ook over zijn periode bij RSC Anderlecht.

Nadat Defour destijds bij Porto niet langer meer in de plannen paste, bood Anderlecht hem een uitweg. Mede door zijn verleden bij Standard werd het nooit een droomhuwelijk. Defour moest heel wat over zijn persoon lezen in de pers. “Ik speelde op zich goed, maar na het seizoen werd de rekening gemaakt. Het was zo dat ik op een gegeven moment zelf naar Besnik Hasi belde om hem te vragen of hij dat allemaal geloofde. Wat is hier het plan achter?”

Was er een mol in de ploeg?, kreeg Defour als vraag voorgeschoteld. “Bij Anderlecht heb je altijd een mol”, stelde de voormalige Rode Duivel. “Op zich intereseert het mij niet wie het is. Je moet weten, alles was geweten bij Anderlecht. Als er een slechte periode was en Vanden Stock kwam in de kleedkamer dan stond een dag later wat hij letterlijk gezegd had in de krant. Op het einde werd dan nog gezegd, dit mag niet naar buiten komen.”

Defour kwam in 2014 bij Anderlecht terecht. Twee jaar later verliet hij Brussel zonder prijs. Toen een fan bier richting Defour gooide, liet de middenvelder paars-wit achter zich. "En toch waren de spelers toch een soort van familie", heeft Defour ook goede herinneringen aan Anderlecht. Defour kondigde onlangs zijn afscheid als voetballer aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws