Dimata herleeft bij Espanyol, ook Anderlecht kan daarvan profiteren

Dimata herleeft bij Espanyol, ook Anderlecht kan daarvan profiteren

Landry Dimata koos de voorbije transferperiode voor een vertrek bij RSC Anderlecht en verhuisde naar de Spaanse tweedeklasser Espanyol. De aanvaller wist nog niet helemaal door te breken in Spanje, maar lijkt er wel door te komen. Dat geeft hij zelf ook aan.

Dimata zit inmiddels aan twaalf partijen voor Espanyol en was daarin goed voor drie doelpunten. Hij lijkt ook steeds meer aan de oppervlakte te komen bij Espanyol. "Ik voel me hier zeer op mijn gemak", geeft hij aan op de officiële kanalen.

De aanvaller kan ook rekenen op flinkw at hulp bij Espaynol, waaronder die van zijn ploegmaats. Ook kent Dimata tot dusver geen blessureleed bij Espanyol, wat in het verleden wel voor problemen zorgde bij Anderlecht. "Ik wil Espanyol bedanken voor het vertrouwen, want ik voel me fit. Ik kan weer speelminuten maken en mijn conditie is goed", geeft hij aan.

De kans dat Dimata ook bij Espanyol blijft is bijzonder groot. De Spaanse club heeft een automatische aankoopoptie die gelicht wordt wanneer Espanyol promoveert naar La Liga. Na 35 speeldagen staat het momenteel op de eerste plek in de stand en heeft het een voorsprong van tien punten op de nummer drie in de stand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie