'AC Milan gaat niet meer voor Sambi Lokonga en richt vizier op KRC Genk'

'AC Milan gaat niet meer voor Sambi Lokonga en richt vizier op KRC Genk'

23-04-2021 21:48
10

AC Milan heeft de weg naar de Belgische competitie helemaal gevonden. Na de overname van Alexis Saelemaekers werd het al hevig gelinkt aan verschillende spelers uit onze competitie. Nu ook aan KRC Genk-middenvelder Kristian Thorstvedt.

AC Milan is al eventjes op zoek naar een nieuwe middenvelder en is in de zoektocht uitgekomen bij Thorstvedt. Dat meldt TuttoMercatoWeb. Eerder werd RSC Anderlecht-kapitein Albert Sambi-Lokonga nog in verband gebracht met de Italiaanse club, maar die heeft nu het vizier gericht op Thorstvedt.

De middenvelder maakte dit seizoen indruk bij Genk en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van AC Milan. Hij zou als een goedkoper alternatief voor Sambi Lokonga gezien worden en moet de Italianen een bedrag tussen de twaalf en vijftien miljoen euro opleveren.

AC Milan is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook twee tot drie niet nader genoemde clubs uit de Premier League denken aan de komst van Thorstvedt. De middenvelder, die dit seizoen goed was voor vijf doelpunten en twee assists in 27 partijen heeft nog een contract tot medio 2023 bij Genk.