Brys vreest geen leegloop bij OH Leuven: King Power wil stappen vooruit zetten

Brys vreest geen leegloop bij OH Leuven: "King Power wil stappen vooruit zetten"

23-04-2021 18:14
1

Oud-Heverlee Leuven heeft zich niet weten te plaatsen voor Play-Off 2, waardoor het seizoen aan Den Dreef afgelopen is. Marc Brys hoopt ook volgend seizoen een rustig seizoen te draaien met OHL, al zal de lat in de toekomst zeker hoger gelegd worden.

Onlangs gaf Brys al aan dat OH Leuven mogelijk afscheid moet nemen van een aantal sterkhouders. Zo worden Thomas Henry, Xavier Mercier en Kamal Sowah aan een vertrek gelinkt. "Het is nog wat vroeg om nu al uitspraken te doen over de ambities voor volgend seizoen. Wie gaat er weg? Welke spelers versterken ons team? Da’s echt koffiedik kijken nu", aldus Brys op de OHL-website.

"Het heeft ook weinig zin om zoiets uit te drukken in punten of plaatsen. Kijk maar naar dit seizoen, waar alles op een zakdoek lag. Maar het is geen geheim dat King Power stappen vooruit wil zetten en dat beseffen wij met zijn allen", is de trainer van OH Leuven er zeker van dat er in de toekomst nog mooie dingen staan te gebeuren.

Dit seizoen promoveerde OH Leuven dankzij de corona-stopzetting in maart. Het verloor de promotiefinale van K. Beerschot V.A, maar dankzij het nieuwe format met achttien teams mocht OHL als verliezend finalist toch mee promoveren. Deze jaargang begon sterk, maar uiteindelijk was die start net te weinig voor een plaats bij de eerste acht.