Van den Brom haalt inspiratie uit match tegen Anderlecht: Zo moet het

Van den Brom haalt inspiratie uit match tegen Anderlecht: "Zo moet het"

23-04-2021 17:00
3

John Van den Brom wil zondag de beker van België op zijn palmares bijschrijven. De Genk-coach zal daarvoor met zijn troepen wel voorbij Standard moeten geraken. Van den Brom blikt alvast vooruit en haalt inspiratie uit de match tegen Anderlecht.

De slotspeeldag van de Jupiler Pro League was niet de beste generale repetitie voor KRC Genk met het oog op de bekerfinale. De Limburgers gingen met 3-2 de boot in tegen Antwerp. "De bereidheid om die stap extra te lopen en de bal aan te vallen, dat ontbrak tegen Antwerp", vertelt Van den Brom op de sociale media van de club.

Hoe moet het dan wel? Daarvoor kijkt de Nederlander vooral naar de bekerwedstrijd tegen Anderlecht. "We hebben het deze week nog over die wedstrijd gehad. We hebben toen de kwalificatie over de streep getrokken met een man minder. Toen speelden we echt met een over-mijn-lijk-mentaliteit", vervolgt Van den Brom.

Voor Van den Brom kan het overigens de derde Belgische prijs worden op zijn palmares. Eerder won de veldheer ook al de Jupiler Pro League en twee keer de Supercup. Dat was telkens met ex-ploeg Anderlecht. Met een bekeroverwinning vervolledigt Van den Brom dan ook zijn Belgische prijzenkast.