OFFICIEEL: Ajax strikt doelman met PSV-verleden

OFFICIEEL: Ajax strikt doelman met PSV-verleden

23-04-2021 15:40
1

De kogel is door de kerk: Remko Pasveer gaat volgend seizoen de strijd aan met Maarten Stekelenburg bij Ajax. De doelman, die na dit seizoen uit zijn contract loopt bij Vitesse, heeft een contract voor twee seizoenen getekend in Amsterdam.

Dat maakt Ajax via officiële kanalen bekend. Pasveer maakte donderdagavond bekend zijn aflopende contract bij Vitesse niet te verlengen. Hij heeft uiteindelijk besloten om in te gaan op de belangstelling van Ajax

Voor Vitesse kwam de beslissing van Pasveer enigszins als een verrassing. "We hebben Remko een hele goede aanbieding gedaan. Het is zijn goed recht daar wel of niet op in te gaan en wij respecteren zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Remko is op en top prof. We weten zeker dat hij de komende weken alles blijft geven in de strijd om Europees voetbal", liet technisch directeur Johannes Spors van Vitesse weten.

Pasveer maakte in 2014 voor het eerst de overstap naar de top van de Eredivisie. Hij verliet Heracles Almelo voor PSV, maar verloor in Eindhoven de concurrentiestrijd van Jeroen Zoet. Bij Vitesse is hij uitgegroeid tot een van de beste keepers van de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie