Of ik bij Beerschot blijf? Je mag me hier in juni terug verwachten

"Of ik bij Beerschot blijf? Je mag me hier in juni terug verwachten"

23-04-2021 12:45

Raphael Holzhauser is de man van het seizoen bij Beerschot. Met zestien goals én zestien assists verdient hij die titel. De vraag is wel of Beerschot ook volgend seizoen op hem kan rekenen. 

"Of ik blijf? Ik weet dat de fans dat graag willen horen. Ik kan voorlopig alleen maar zeggen dat ik hier nog twee jaar onder contract lig en dat ik me hier bijzonder goed voel", zo laat hij optekenen in Gazet Van Antwerpen.

Voorlopig speelt er volgens Holzhauser nog niets. "De komende weken knijp ik er even tussenuit, maar je mag me hier in juni terug verwachten, hoor. Het is al lang geleden dat ik nog thuis ben geweest. Ik denk dat ik een paar dagen niets ga doen, gewoon lekker thuis van een goed glas wijn genieten met vrienden en familie. Kan je er zeker nog bij vermelden dat we van de club huiswerk hebben meegekregen en dat ik mezelf wel fit zal houden? Danke schön!", sluit hij af met een knipoog. 

Holzhauser werd eerder dit seizoen al een gelinkt aan KRC Genk, maar dat werd niet concreet. Eerder dit seizoen werd hij nog tweede in de Gouden Schoen. Hij moest enkel Lior Refaelov voor zich laten.