Geruchten in Italië: Ronaldo geeft Mendes opdracht om PL-terugkeer te bespreken

Geruchten in Italië: Ronaldo geeft Mendes opdracht om PL-terugkeer te bespreken

23-04-2021 15:55
2

Wilde geruchten van La Gazzetta dello Sport vrijdagochtend: de Italiaanse sportkrant pakt groot uit met Cristiano Ronaldo op de voorpagina. Diens zaakwaarnemer Jorge Mendes zou de opdracht hebben gekregen om inleidende gesprekken te voeren over een terugkeer naar Manchester United.

Ronaldo, inmiddels 36 jaar oud, zou zijn zaakwaarnemer hebben gezegd dat hij na dit seizoen wil vertrekken bij Juventus. De Portugees is niet tevreden met de prestaties van De Oude Dame dit seizoen en denkt er daarom serieus over na om na dit seizoen te vertrekken. Juventus staat op dit moment vierde in de Serie A, de achterstand op koploper Internazionale is elf punten. Daarnaast was de achtste finale van de Champions League het eindstation voor de club uit Turijn.

De geruchten over een mogelijk vertrek van Ronaldo gaan al langer rond. Juventus zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan om op die manier ruimte te maken in het salarisbudget. Naast Manchester United wordt ook Real Madrid genoemd, maar een terugkeer naar Spanje lijkt vanwege de penibele financiële situatie van De Koninklijke niet voor de hand te liggen.

United-manager Ole Gunnar Solskjaer wil Ronaldo graag terughalen naar Manchester. Een terugkeer is volgend La Gazzetta echter geen uitgemaakte zaak. Ook de Engelse grootmacht voelt de gevolgen van de coronacrisis.