'Naast Yaremchuk dreigt ook Dorsch KAA Gent deze zomer te verlaten'

'Naast Yaremchuk dreigt ook Dorsch KAA Gent deze zomer te verlaten'

22-04-2021 20:16 Laatste update: 21:05
9

KAA Gent kent een bijzonder matig seizoen en dreigt nog naast Europees voetbal te grijpen. Volgend seizoen wil het het ongetwijfeld een pak beter doen, al zal het dan wel enkele sterkhouders moeten vervangen. Daar lijkt Niklas Dorsch er één van te gaan worden.

De Duitse middenvelder werd afgelopen zomer weggehaald uit Duitsland, maar lijkt nu alweer aan een nieuwe stap te mogen denken. Bij BILD klinkt het dat VfL Wolfsburg denkt aan Dorsch, al werd dat ook meteen ontkend door SportBuzzer. Toch bestaat er geen twijfel over dat verschillende clubs een poging zullen wagen om Dorsch in huis te halen.

De middenvelder gaf enkele weken geleden zelf al aan dat KAA Gent zeker niet zijn eindstation zal worden en een vertrek niet uitsluit. Met Vadis Odjidja, Elisha Owusu en Sven Kums heeft KAA Gent nog wel enkele stevige middenvelders in huis, al zal het ongetwijfeld ook nog een oplossing moeten vinden voor een vertrek van Dorsch.

De 23-jarige Dorsch kwam dit seizoen 39 keer uit voor KAA Gent. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en vier assists. De jeugdinternational van Duitsland, waarmee hij indruk maakte op het EK U21, heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Buffalo's.