Leko pakt meteen uit bij Shanghai Port: 1-6(!) winst in debuutwedstrijd

22-04-2021 15:49 Laatste update: 15:57
5

Ivan Leko heeft zijn start in China verre van gemist. In het duel tegen Tianjin Jinmen Tiger kon Leko met 'zijn' Shanghai Port meteen stevig uithalen. Er werd met 1-6(!) gewonnen.

Na een aarzelend begin hielpen de sterren van Shanghai Port Leko helemaal aan de overwinning.. Marko Arnautovic opende na 26 minuten voetballen op aangeven van de Braziliaan Oscar de score. Niet veel later bediende diezelfde Oscar de Chinees Wenjun Lue nog voor de 0-2.

Daar bleef het ook bij tot de rust, waarna Shanghai Port helemaal over tegenstander Tianjin Jinmen Tiger ging. Doelpunten van Ricardo Lopes (2x) en Arnautovic (2x) zorgden uiteindelijk voor de 1-6 overwinning van Leko en zijn jongens.

Opvallend: ook net zoals bij Club Brugge en Royal Antwerp FC koos Leko bij zijn nieuwe club voor een driemansverdediging. Het buitenlands trio Oscar – Arnautovic – Lopes kreeg voorin de vrijheid om de doelpunten te maken.