Vanderhaeghe mag spelers van AS Monaco bekijken: Snoepwinkel

Vanderhaeghe mag spelers van AS Monaco bekijken: "Snoepwinkel"

22-04-2021 12:30
8

Yves Vanderhaeghe heeft Cercle Brugge dit seizoen gered. Voor het komende seizoen wil hij graag versterking. Bij Sjotcast geeft hij aan dat hij mag scouten bij zusterclub AS Monaco. 

Vanderhaeghe reist binnenkort af naar Monaco. "We zijn met de technische staf uitgenodigd om naar Monaco-Lyon te gaan kijken. In de week daarna gaan we ook de U19 en de National 1 bezig zien."

Misschien zit naar wel de volgende sleutelspeler van Cercle. "Het is de bedoeling om die spelers één voor één te bekijken en hen ook eens zelf training te geven. Als we dan lichtpunten zien, kunnen we die eventueel rekruteren voor Cercle Brugge."

Vanderhaeghe hoopt alvast dat het meevalt. "Ik hoop dat het een grote snoepwinkel is", lacht hij. "Het zijn wel nog heel jonge spelers. Om de stap te zetten vanuit de Franse beloftencompetitie naar de Belgische eerste klasse moet je al heel goed zijn. De jongens die dit seizoen bij ons hebben gespeeld, hadden ook heel veel potentieel. Het is sowieso leuk dat we de mogelijkheid krijgen om zelf spelers te kiezen."