Anderlecht zoekt oplossing: ‘Bakkali zal niet met A-kern meetrainen’

Anderlecht zoekt oplossing: ‘Bakkali zal niet met A-kern meetrainen’

22-04-2021 08:46 Laatste update: 23-04-2021 10:14
8

Beerschot zal de aankoopoptie van Zakaria Bakkali niet lichten, dat meldt Het Belang van Limburg. De aanvaller werd dit seizoen gehuurd van RSC Anderlecht.

De 25-jarige Bakkali kon echter niet overtuigen bij Beerschot. Bij Anderlecht lijkt men ook niet meer te vertrouwen op de aanvaller die in het verleden op jonge leeftijd furore maakte bij PSV. Bakkali zal wel terugkeren bij paars-wit, maar waar zijn toekomst ligt moet de tijd nog uitwijzen.

Ook het contract van Denis Prychynenko wordt niet verlengd. De 29-jarige verdediger is op het einde van het seizoen einde contract.

Update: RSC Anderlecht zoekt een oplossing voor Zakaria Bakkali. De aanvaller keert uit huurbasis terug van Beerschot. Volgens Het Nieuwsblad wil paars-wit van het jaarsalaris van 1,2 miljoen euro bruto af. Een kans bij de A-kern zit er niet in. ‘Als Bakkali de komende weken al terugkeert naar RSCA zal de club wel een oplossing zoeken om hem te laten trainen, maar in principe zal dat niet met het A-team zijn’, klinkt het.