'Antwerp stuurt recente aanwinst alweer door'

'Antwerp stuurt recente aanwinst alweer door'

20-04-2021 23:05
3

Royal Antwerp is bezig aan een goed seizoen. Momenteel staat The Great Old op een tweede plaats en houdt het nog zicht op de Champions League voorrondes. Volgend seizoen zal opnieuw puzzelen worden voor de sportief directeur, wie dat ook is. De verdediger Jae-Ik Lee mag vroegtijdig terugkeren naar zijn moederclub, Al-Rayyan.

De Zuid-Koreaanse verdediger werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van het Qatarese Al-Rayyan. Lee had een jaar eerder indruk gemaakt op het WK U21 en leek dus een interessante toekomstoptie voor de Great Old. Maar zijn passage op de Bosuil werd een behoorlijk fiasco. Mede door blessureleed zou hij in geen enkele officiële wedstrijd in actie komen bij de A-ploeg. En nu mag hij dus vroegtijdig terugkeren naar zijn moederclub volgens Het Laatste Nieuws.

Paul Gheysens zal nog een drukke zomer tegemoet gaan. Want naast de onduidelijke toekomst van Luciano D'Onofrio moet de voorzitter ook beslissen of Frank Vercauteren aanblijft. Ook Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov zijn einde contract.