Gaat Club voor nieuwe miljoenentransfer? ‘Peperdure aanvaller op de radar’

Gaat Club voor nieuwe miljoenentransfer? ‘Peperdure aanvaller op de radar’

20-04-2021 17:45
15

De titelstrijd moet nog volop losbarsten maar Club Brugge is al bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Daarbij zoekt het voortdurend naar jong talent om de kern te versterken. Eén van die versterkingen zou Kamaldeen Sulemana kunnen zijn.

Zo weet Goal.com dat Club Brugge al een hele poos interesse toont in de 19-jarige Sulemana. Momenteel komt de Ghanees uit voor het Deense Nordsjaelland. Met vier doelpunten en zes assists is de jonge flankspeler één van de smaakmakers in de Deense competitie.

Een vertrek lijkt deze zomer dan ook aanstaande. Club Brugge is echter niet de enigste club in de running voor Sulemana. Zo zouden een heleboel Europese clubs, inclusief Ajax, concrete interesse tonen in de diensten van de Ghanees. Met ook nog eens een langdurig contract zit Nordsjaelland in een zetel tijdens de onderhandelingen. Goedkoop zal Sulemana dan ook niet zijn, Ajax zou al nadenken over een bod van 11,5 miljoen euro. Het is dus nog maar de vraag of Club wel zo diep in de buidel wil tasten.