Schrijvers slikt teleurstelling bij OHL: “Echt hard om de realiteit te zien

Schrijvers slikt teleurstelling bij OHL: “Echt hard om de realiteit te zien

20-04-2021 16:13
4

OHL ging op de laatste speeldag van de reguliere competitie van de Jupiler Pro League onderuit tegen Waasland-Beveren. Siebe Schrijvers scoorde vlak na rust een knap doelpunt tegen zijn ex-club, maar dat was niet voldoende.

Schrijvers kwam als invaller in het veld. “Ik ben aanvallender ingesteld dan Malinov. Mijn kwaliteiten liggen eerder op de helft van de tegenstander. Het was uiteraard lekker inkomen voor mij met dat doelpunt. Da’s de taak van een invaller. Die moet altijd trachten de groep iets bij te brengen. Zo kwamen we opnieuw in de wedstrijd.”

Schrijvers kwam 32 keer uit voor Waasland-Beveren. “Ik zou liegen indien ik zou zeggen dat ik daar niet even aan gedacht heb. In de partij van zondag stond er voor beide teams veel op het spel. Dan doe je uiteraard je uiterste best voor de club waarvoor je op dat moment voetbalt.”

“Het is misschien cru om het zo te stellen, maar dat is nu eenmaal voetbal. Uiteindelijk ben ik wel blij dat Waasland-Beveren het alsnog gered heeft. Maar uiteraard heb ik tot de allerlaatste minuut alles gegeven voor OHL en had ik liever gewonnen. Laat daar zeker geen misverstand over bestaan.”  

“Ik heb het gevoel dat we nog niet klaar zijn. Het is echt hard om de realiteit te zien. Het stopt en da’s erg spijtig. Ik ben in januari naar OHL gekomen met de bedoeling om minstens Play-off 2 te spelen. Dit is dan ook een grote teleurstelling. Ik had heel veel goesting om nog een handvol wedstrijden te spelen. Vooral ook omdat ik dit seizoen niet heel veel minuten heb gemaakt”, staat te lezen op de webstek.