Van den Brom stelt schema van KRC Genk in vraag: Onlogisch

Van den Brom stelt schema van KRC Genk in vraag: "Onlogisch"

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 12:15di 20-04-2021 om 12:15

Laatste update: dinsdag 20 april 2021 om 12:19di 20-04-2021 om 12:19

Maandagavond raakte het programma voor Play-Off 1 bekend. KRC Genk speelt zijn eerste partij tegen Antwerp en gaat dus meteen op zoek naar revanche voor de nederlaag van afgelopen weekend. 

"We gaan met drie ploegen strijden voor dat Champions League-ticket", voorspelt Van den Brom bij Het Laatste Nieuws. "Ik kijk er enorm naar uit. Jammer dat de Champions' play-off niet om het kampioenschap zal gaan. We krijgen in die eerste wedstrijd op Antwerp meteen de kans om iets recht te zetten en over hen te springen, want die nederlaag van afgelopen weekend doet nog altijd pijn."

Van den Brom vindt de timing van die match wel vreemd. "Ik vind het onbegrijpelijk dat wij al op vrijdag moeten spelen terwijl we zondagavond pas die bekerfinale tegen Standard hebben. Dat is niet logisch." 

Op de laatste speeldag moet KRC Genk nog naar Club Brugge. "Op de slotspeeldag is de kampioen wellicht al bekend, dat kan een voordeel zijn, maar je weet het niet. Alles ligt zo dicht bij elkaar en iedereen is aan elkaar gewaagd. Dat hebben de laatste weken wel duidelijk gemaakt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Kan KRC Genk toch nog kampioen worden?

Ja
26%
Nee
74%
(664 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws