Klopp noemt statement Leeds-spelers 'grote grap': 'Dat maakt mij boos

Klopp noemt statement Leeds-spelers 'grote grap': 'Dat maakt mij boos"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 22:36ma 19-04-2021 om 22:36

Jürgen Klopp lijkt niet gelukkig met de plannen van Liverpool om mee te doen aan de Super League. De Duitse manager sprak zich twee jaar geleden al uit tegen het toernooi en neemt die woorden niet terug nu The Reds één van de initiatiefnemers zijn.

"Mijn standpunt is niet veranderd", zegt Klopp tegen Sky Sports. "Het is heel lastig. Mensen zijn er niet blij mee en dat begrijp ik. Ik kan er niet veel meer over zeggen, omdat ik en mijn spelers er niet in zijn betrokken. We moeten afwachten hoe het loopt."

Toch is Klopp duidelijk over de komst van een Super League. "Mijn droom was altijd om coach te worden van een team in de Champions League. Ik heb geen problemen met dat toernooi en ik houd van het competitieve karakter van voetbal. Ik houd van de gedachte dat West Ham United Champions League kan gaan spelen. Uiteraard wil ik niet dat het ze dit seizoen lukt, want wij willen zelf naar de Champions League, maar dat West Ham United kans maakt, vind ik leuk."

Klopp vindt het wel spijtig dat spelers van Liverpool werden uitgejoeld voor het duel met Leeds. Ook zijn er spandoeken opgehangen bij Anfield. "De spelers hebben niets fout gedaan", benadrukt hij. "Dit mag geen invloed hebben op de relatie tussen de fans en de spelers. Je hoeft het niet altijd eens te zijn, maar de jongens hebben niets misdaan. Duidelijk is dat er iets gaat veranderen in het voetbal en er moet ook iets veranderen."

Met het statement van Leeds United is de Duitser niet gelukkig. "Ik hoorde al dat ze speciale shirts hadden voor de warming-up. Die zullen wij niet dragen. Als iemand denkt dat hij ons eraan moet herinneren dat we het moeten verdienen om in de Champions League te spelen, dan is dat een grote grap en het maakt mij boos."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws