Anderlecht trapt af in Brugge: We moeten niet dromen om Club nog in te halen

Anderlecht trapt af in Brugge: "We moeten niet dromen om Club nog in te halen"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 22:13ma 19-04-2021 om 22:13

De kalender voor de Play-Offs is bekendgemaakt. Op speelronde één van Play-Off 1 staat meteen een klassieker op het menu: Club Brugge - RSC Anderlecht. Terwijl Blauw-Zwart daar al de hand wil reiken richting de titel, hopen de hoofdstedelingen op een stuntje. Van meer droomt Wouter Vandenhaute echter niet ...

“Ik ben daar erg gelukkig mee", reageerde Vandenhaute bijzonder opgetogen op die loting bij La Tribune. "De beste match om mee te beginnen. Als we verliezen is het niet erg. Winnen we, dan zijn we gelanceerd. We moeten niet dromen om Club Brugge nog in te halen, maar we gaan er alles aan doen om tweede te worden", verduidelijkt hij de ambities.

Uiteraard primeert het sportieve bij Anderlecht, maar ook financieel kunnen goede prestaties een wereld van verschil betekenen. Neem nu de situatie rond huurling Lukas Nmecha. "Als we goeie Play-Offs spelen, dan acht ik de kans heel waarschijnlijk dat Nmecha volgend seizoen nog bij ons speelt. We gaan er alles aan doen", maakt Vandenhaute zich sterk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is het een goede zaak voor Anderlecht om meteen te beginnen bij Club Brugge?

Ja
54%
Nee, net niet
14%
Ach, dat maakt eigenlijk weinig of niks uit
32%
(261 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws