Anderlecht trapt af in Brugge: We moeten niet dromen om Club nog in te halen

Anderlecht trapt af in Brugge: "We moeten niet dromen om Club nog in te halen"

19-04-2021 22:13
6

De kalender voor de Play-Offs is bekendgemaakt. Op speelronde één van Play-Off 1 staat meteen een klassieker op het menu: Club Brugge - RSC Anderlecht. Terwijl Blauw-Zwart daar al de hand wil reiken richting de titel, hopen de hoofdstedelingen op een stuntje. Van meer droomt Wouter Vandenhaute echter niet ...

“Ik ben daar erg gelukkig mee", reageerde Vandenhaute bijzonder opgetogen op die loting bij La Tribune. "De beste match om mee te beginnen. Als we verliezen is het niet erg. Winnen we, dan zijn we gelanceerd. We moeten niet dromen om Club Brugge nog in te halen, maar we gaan er alles aan doen om tweede te worden", verduidelijkt hij de ambities.

Uiteraard primeert het sportieve bij Anderlecht, maar ook financieel kunnen goede prestaties een wereld van verschil betekenen. Neem nu de situatie rond huurling Lukas Nmecha. "Als we goeie Play-Offs spelen, dan acht ik de kans heel waarschijnlijk dat Nmecha volgend seizoen nog bij ons speelt. We gaan er alles aan doen", maakt Vandenhaute zich sterk.