KRC Genk denkt aan fans en komt met opvallend initiatief voor de Bekerfinale

KRC Genk denkt aan fans en komt met opvallend initiatief voor de Bekerfinale

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 16:44ma 19-04-2021 om 16:44

KRC Genk mag zich opmaken voor Play-Off 1, maar moet eerst nog de bekerfinale tegen Standard afwerken. Zonder supporters in het stadion, al betekent dat niet dat Genk de eigen fans ook in de steek laat.

De club heeft namelijk bekend gemaakt dat het met een mooi supportersinitiatief komt. 'Komende zondag spelen we de zesde bekerfinale uit onze clubgeschiedenis. Onze abonnees kunnen helaas niet mee naar het Koning Boudewijnstadion door de coronamaatregelen. Toch willen we er samen een onvergetelijke dag van maken', klinkt het op de webstek van de club.

Alle abonnees van Genk krijgen namelijk een postpakket in de bus. 'Een doos boordevol sfeerspullen én benodigdheden om de wedstrijd thuis te beleven. Alle ingrediënten, dus, zodat onze trouwe supporters er toch een bekerfeest van kunnen maken met hun thuisbubbel. De bedoeling: zondag 25 april houden wij - de hele KRC Genk-familie - de grootste BBQ van België', aldus de club.

De supporters zelf hebben er ook alles aan gedaan om hun team een hart onder de riem te steken. In samenwerking met de club stuurden fans digitaal foto's van zichzelf door die op de spelersbus worden geplaatst. Alles om de spelers erop te wijzen dat de fans achter hun staan tijdens de bekerfinale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws