Titelstress bij Club Brugge? 'Kritiek van Clement én Verhaeghe op ref'

Titelstress bij Club Brugge? 'Kritiek van Clement én Verhaeghe op ref'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 16:15ma 19-04-2021 om 16:15

Club Brugge is de gedoodverfde kandidaat om kampioen te worden en is goed op weg om de titel te pakken. Toch lijkt er bij Blauw-Zwart toch enige sprake te zijn van titelstress. Dat werd ook tegen Moeskroen duidelijk.

Club Brugge won met 4-2 van de degradant, maar had het niet makkelijk tegen Moeskroen. Er was na en tijdens de wedstrijd ook heel wat kritiek op de wedstrijdleiding van Jonathan Lardot. Onder andere de beslissing om Clinton Mata een gele kaart te geven na een zuivere tackle hakte er stevig in bij de Bruggelingen.

"Je ziet wat er met Clinton is gebeurd. Hij doet een zuivere tackle op de bal en krijgt geel", sakkerde Philippe Clement op de website van Club Brugge. Door die gele kaart zal Club Brugge het in de eerste wedstrijd van Play-Off 1 ook zonder Mata moeten doen.

Ook tijdens de wedstrijd was er kritiek op de leiding. Het Laatste Nieuws weet dat Bart Verhaeghe niet te spreken was over het feit dat Club Brugge maar één minuut extra speeltijd kreeg in de eerste helft. "Een schande", zou het uit de mond van Verhaeghe geklonken hebben. Bij Club Brugge lijkt er dan toch enige vorm van titelstress te zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws